ბოსტნეულის სალათა ცხარე საკაზმით

a12243 ცხარე  საჭმლის  ჭამა   არის  ძალიან  კარგი  რადგან,წიწაკა არის ნივთიერება კაპსაიცინი, რომელიც ჭამიდან 20 წუთის შემდეგ იწყებს ზედმეტი კალორიების წვას. პირშუშხა, მდოგვი და ილი აუმჯობესებს ნივთიერებათა ცვლას თერმოგენეზის პროცესის წყალობით, როცა ცხიმების დაშლა სხეულის ტემპერატურის მომატების ხარჯზე ხდება. ასე, იმედია  გამოგადგებათ🙂

მასალა:

კიტრი – 4 ცალი
პომიდორი – 4 ცალი
მწვანე სალათა – 50 გ
სტაფილო – 2-3 ცალი
საკაზმისთვის:
ზეითუნის ზეთი – 100 გრ (ან მზესუმზირის ზეთი)
ძმარი – 100 გრ
წყალი – 100 გრ
ნიორი – 4 კბილი
პილპილი – გემოვნებით
დაფქული წიწაკა – გემოვნებით (წითელი)
მარილი – გემოვნებით

მომზადების  წესი:
ნიორი დავჭრათ ძალიან პატარა ნაჭრებად, დავუმატოთ პილპილი, დაფქული წიწაკა და მარილი. შემდეგ
დავასხათ ზეთი, ძმარი, გაციებული ადუღებული წყალი, მოვურიოთ კარგად და დავდგათ რამდენიმე
ხნით.
დავჭრათ კიტრი, პომიდორი, სალათა, მწვანე ხახვი, დავკეპოთ სტაფილო, კარგად შევურიოთ ერთმანეთს
და შევაზავოთ მომზადებული საკაზმით.

 

იმედია  კარგი გამოგივათ;)  :*

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s